آخرین اخبار
کد مطلب: 75862
بهره برداري از خانه عالم شهرك هجرت2 لردگان
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 714

به گزارش خبرنگار سلام لردگان، احمدرضا خدري سرپرست تبليغات اسلامي لردگان با اشاره به اهميت ساخت خانه هاي عالم به منظور استقرار دايم روحاني و زمينه سازي براي ترويج و نهادينه کردن فرهنگ و احکام اسلامي گفت: برقراري تعامل و ارتباط متقابل بين روحانيون و مردم و حل مشکلات ديني روستا از ديگر مزاياي استقرار روحاني است.

وي با اشاره به اينكه خانه عالم شهرك هجرت2 با همكاري بسيج سازندگي سپاه پاسداران، سازمان تبليغات اسلامي و كمك امام جمعه شهركرد و ياري مردم روستا ساخته شده است، تصريح کرد: حضور روحاني به عنوان کارشناس ديني موجب ميشود روستا تا حدودي نسبت به آسيب هاي فرهنگي و اجتماعي بيمه شود و زمينه تعالي معنوي و فکري شان فراهم شود.

گفتني است، خانه عالم شهرك هجرت2 هشتم خرداد 1392 با حضور امام جمعه، بخشدار مركزي، روابط عمومي فرمانداري، سرپرست و كاركنان تبليغات اسلامي، جمعي از مسئولين شهرستان لردگان و خانواده هاي شهداء، روحاني مستقر، اعضاي شورا و دهياري شهرك هجرت2 از توابع اين شهرستان بهره برداري شد.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس